Horeca

Horeca

Door de vele jaren heen, hebben we een schat aan horeca-ervaring, informatie en kengetallen verzameld. Bedrijfsfeesten met 500 personen of een concert met 40.000 bezoekers? Goed eten en drinken is altijd belangrijk.

‘Beverage’ (natte horeca) regelen we altijd zelf en we brengen dan altijd de zeer gunstige afspraken met leveranciers van bier en andere dranken mee. Verdeling van barpunten over het terrein, de aankleding ervan, koelingen, voorraadbeheer: alle facetten beheersen we.  

Zonder de juiste mankracht is een evenement onmogelijk. Daarom beschikt Ev’Hands over een ‘pool‘ van ervaren barmedewerkers en barhoofden. Zowel ervaren aan de ‘voorkant’ als aan de ‘achterkant’. Tenslotte is het verzamelen van de verbruiks gegevens en andere relevante informatie, belangrijk voor een bruikbare rapportage.

Voor het ‘food’ gedeelte werken we met betrouwbare cateraars die werken volgens de geldende hygiëne regels als HACCP en geldende veiligheidsnormen. Van de hartstochtelijkste carnivoor tot de meest overtuigde vegetariër, van een ‘high speed’snack-bakker tot een volledig sfeervol, biologisch verantwoord maaltijd-concept; wij hebben het in ons bestand. Criteria: kwaliteit, diversiteit, uitgekiend en aantrekkelijk gepresenteerd. Want daar houden we zelf ook van!


Projecten