nieuws

Enthousiaste recensies Beaphar en Heutink

ma 11 december 2017

Enthousiaste recensies Beaphar en Heutink

EV'hands organiseert niet alleen muziekgerelateerde evenementen maar houdt zich ook bezig met (grootschalige) bedrijfsfeesten. Door de jaren heen hebben wij o.a. het bedrijfsfeest voor Beaphar en Heutink mogen organiseren. Benieuwd hoe dit is verlopen? Lees de recensies hieronder.Eerste namen Dauwpop 2018

do 23 november 2017

Eerste namen Dauwpop 2018

Zaterdag 26 mei zal de 24e editie van Dauwpop plaatsvinden. Een festival met (inter)nationale top acts op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Ruim 13.000 bezoekers mogen wij jaarlijks verwelkomen. Na een aantal fantastische (uitverkochte) edities hopen we in 2018 ook weer op een mooie dag!


Koele Koele line-up en voorverkoop

di 25 juli 2017

Koele Koele line-up en voorverkoop

Naast Bökkers, Millionaire, Hallo Venray, Stitch Jones en The Volcano Boys zullen ook The Dawn Brothers op Koele Koele optreden. Hiermee is de line-up voor het festival rondom de Sallandse rockband Bökkers compleet.
Koele Koele vindt plaats op 16 september in een oude zandafgraving in het Overijsselse Luttenberg, het festival begint om 14.00 uur.
Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

vr 26 mei 2017

Dauwpop voor derde maal op rij uitverkocht

Met 13.000 bezoekers (500 meer dan afgelopen jaar) was de 23e editie van Dauwpop uitverkocht. Bezoekers genoten naast de vele optredens van het prachtige terrein en het perfecte festivalweer. Optredens waren er o.a. van Doe Maar, Monster Magnet, Chef'Special, White Lies en Bazart.Met Zuivelhoeve genieten Onder Aan De Berg

di 17 januari 2017

Met Zuivelhoeve genieten Onder Aan De Berg

Het nieuwe festival Onder Aan De Berg draait niet alleen om Marco Borsato, Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy, maar ook om lekker eten. Daarom kunnen bezoekers vanaf vandaag een Tapas Tas bestellen. De Tapas Tas wordt gevuld met producten van Zuivelhoeve, bekent om zijn heerlijke, ambachtelijke producten. Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend.


Chef’Special, VANT, Bazart, Monster Magnet en meer naar Dauwpop

wo 11 januari 2017

Chef’Special, VANT, Bazart, Monster Magnet en meer naar Dauwpop

Vandaag heeft Dauwpop de line-up met 16 acts uitgebreid: Chef’Special, Bazart, VANT, Monster Magnet, Spinvis, Warhaus, Dirtcaps, Moksi, The Partysquad, Paceshifters, Mental Theo, De Likt, Paul Sinha, Kevin, Donnie en Yung Internet. Eerder werden onder andere al Doe Maar, Di-rect, Broederliefde en Kraantje Pappie aangekondigd. Dauwpop vindt plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.