Koele Koele line-up en voorverkoop

Koele Koele line-up en voorverkoop

Naast Bökkers, Millionaire, Hallo Venray, Stitch Jones en The Volcano Boys zullen ook The Dawn Brothers op Koele Koele optreden. Hiermee is de line-up voor het festival rondom de Sallandse rockband Bökkers compleet.
Koele Koele vindt plaats op 16 september in een oude zandafgraving in het Overijsselse Luttenberg, het festival begint om 14.00 uur.

Alhoewel The Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, zijn het wel degelijk broeders in de rock & roll. Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief. Met hun debuut album Stayin’ Out Late rijden The Dawn Brothers op een muzikale golf van het verleden naar de toekomst en leveren daarmee een overtuigend bewijs dat sexy, soulfull rock ’n roll altijd actueel zal zijn.

Daarnaast treden ook Bökkers (2 sets), Millionaire, Hallo Venray, Stitch Jones en The Volcano Boys op. Het festival begint om 14.00 uur. Bökkers speelt ’s middags al een set, om 17.00 uur gaat de gezamenlijke barbecue aan.
De voorgaande edities verkochten uit met 3500 bezoekers.

De voorverkoop is ook begonnen, bij onderstaande adressen zijn tickets verkrijgbaar. Ook via de website www.koelekoele.nl zijn er tickets te koop.

Voorverkoopadressen:

  • Café De Schoenmaker, Luttenberg
  • Café Spoolder, Luttenberg
  • Café De Droadnagel, Haarle
  • De Smulbaai, Heino
  • Primera, Raalte
  • Primera, Hellendoorn
  • De Budde, Nijverdal


Kaartjes kosten €20 (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website: www.koelekoele.nl of de lokale voorverkoopadressen. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 14.00 uur, einde 1.00 uur.

25 juli 2017