top of page
TEXTURE_B2.jpg
DP-Mike-Rikken_Nijverdal_Eventphotography_Artietsten-&-Sfeer_Dauwpop_2022-2086.jpg

EVENEMENTEN / FESTIVALS

Dauwpop is hét festival van het oosten. Een jaarlijks terugkerend – eigen - evenement dat al meer dan 25 jaar festivalbezoekers uit het hele land weet te trekken. De ideale speeltuin voor ons als evenementenorganisator, omdat we elk jaar weer de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen testen. Daarnaast is Dauwpop ook een fantastische leerschool waarbij wij alle facetten van evenementorganisatie in handen hebben. Een groot voordeel voor jou. Want de kennis die we opdoen, passen we natuurlijk toe op jouw event.  

CONTACT
partnerproducties

PARTNERPRODUCTIES

Of er nu een festival, concert of (sport)evenement georganiseerd moet worden, dankzij Evhands is jouw event in good hands. Al meer dan 25 jaar organiseren wij de meest veelzijdige, unieke evenementen. Met verstand van zaken, een uitgebreid netwerk en een no-nonsense aanpak dragen wij zorg voor een perfecte organisatie. Horeca, finance, logistiek, promotie, crew, advies of boekingen: je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. Solo of in combinatie.

In meer of mindere mate nemen wij jouw productievraagstukken over.

CONTACT
zwartecross.jpg
(c)Fotografie-Mike-Rikken_Nijverdal_Eventphotography_Dauwpop_2022-0397.jpg

ADVIES

Meedenken en -kijken doen we graag. We voorzien organisatoren, gemeenten en overheid daarom regelmatig van passend advies. Op het gebied van logistiek bijvoorbeeld, maar ook vraagstukken rondom vergunningen en veiligheid komen aan bod. Deze facetten zijn vaak veelomvattend en lastig, vandaar dat wij onze kennis, (lokaal/regionaal) netwerk en ervaring graag inzetten om je verder te helpen. Denk hierbij aan het verplaatsen van grote menigten van a naar b en het ondersteunen bij vraagstukken rondom coronamaatregelen, calamiteiten of noodopvang voor vluchtelingen. 

ADVIES
BEDRIJFSEVENEMENTEN

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Als je het ons vraagt, heeft je bedrijf soms écht even een lekker feest nodig. Van opening tot personeelsfeest tot bedrijfsjubileum: we nemen je wensen en doelen met je door en maken het piekfijn in orde. Helemaal op maat. Wij zijn namelijk sterk in het verzinnen van nieuwe dingen en dat doen we graag samen met jou.  Dat doen we onder de vlag van Ministerie van Plezier. Onze creativiteit, ervaring met wat wél en níet werkt en ingangen bij de artiestenwereld krijg je er zomaar bij. 

diensten_Nijverdal_Event-Bedrijfsfotograaf_Hans-Lesscher_50-jaar-Feest_Saasveld_HR-0853.jp
bottom of page